Ons bedrijf


OPRICHTING :

Bouwbedrijf Antoin Opheij v.o.f. is opgericht op 15-04-1998 door de heer A.M. (Antoin) Opheij. Antoin die al vanaf zijn 14e levensjaar actief is in de bouw, is begonnen bij een kleine aannemer in Aarle-Rixtel. Hier heeft hij alles geleerd van het grondwerk tot aan de nok, want bij een kleine aannemer moet je zowel metselen, timmeren, funderingen maken, vloeren leggen, beton storten, etc. noem het maar op. Hij heeft daardoor veel ervaring opgedaan en is in staat om complete (particuliere) woonhuizen, bedrijfsgebouwen, etc.  tot een goed eindresultaat te leiden. Ook heeft hij veel ervaring opgedaan in de agrarische sector. Op 15-04-1998 heeft hij zich in laten schrijven als ondernemer bij de Kamer van Koophandel en zijn eigen bouwbedrijf opgestart.


Nu ontbraken alleen de benodigde papieren nog (t.b.v. de vestigingsvergunning). Zijn vrouw Margo (die al technisch onderlegd was en grote affiniteit heeft met de bouw) heeft daarom haar Vakdiploma Aannemer gehaald bij de KOB te Eindhoven.  Nu runnen zij samen de onderneming.


Margo zorgt voor het binnenhalen van de opdrachten en onderhoudt mede de persoonlijke contacten met de opdrachtgevers (zij maakt hiervoor de begrotingen voor de offertes en de inschrijfsommen). Tevens  zorgt zij zelf voor de werkvoorbereiding, inkoop, bewaking en de nacalculatie. Zij heeft hierdoor een goed totaaloverzicht en weet dus waar ze over praat. Zij wordt hierbij ondersteund door haar man Antoin, met zijn technische en vooral praktische ervaring.


Antoin is uitvoerder en werkt al meer dan 30 jaar in de bouw en heeft in die tijd al veel ervaring opgedaan. Hij is een vakman in hart en nieren.  Hij regelt en coördineert de werkzaamheden op de bouw, maar werkt ook zelf volop mee.RECHTSVORM :

Bouwbedrijf Antoin Opheij v.o.f. heeft als rechtsvorm: vennootschap onder firma. Wij hebben gekwalificeerd personeel in dienst, en werkt samen met een aantal geselecteerde, vaste onderaannemers (ZZP’ers), die zeer betrouwbaar zijn en waarmee zij goede ervaring hebben.DE OPDRACHTEN WORDEN VERWORVEN UIT :

Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk particulieren, agrariërs en bedrijven. De opdrachten worden verworven uit werken in de utiliteitsbouw en woningbouw. Het gaat hierbij vooral om nieuwbouwprojecten (particuliere woningbouw) en verbouwingen. Deze projecten zijn tot nu toe vooral verkregen via mond-op-mond reclame.  Verder doen wij ook aan acquisitie (zoals reclame maken door het plaatsen van advertenties en schijven van columns, mogelijke opdrachtgevers te bellen of bezoeken, inschrijven op aanbestedingen (met name onderhandse aanbesteding), benaderen van architecten, enz.). WAT WIJ U KUNNEN BIEDEN IS :

Wij kunnen onze expertise leveren bij het realiseren van de plannen voor zowel particulieren woningen, agrarische industrie als bedrijfsgebouwen, maar ook zorg dragen voor de uitvoering van deze plannen. Wij nemen de volledige verantwoording, zodat u zoveel mogelijk ontlast wordt van deze werkzaamheden. U kunt uw aandacht dan vestigen op andere zaken. Indien u zelf zoveel mogelijk in eigen beheer wilt doen om geld uit te sparen of omdat u dat leuk vindt, kunnen wij ook werken op uurloonbasis (regiewerk). U huurt ons in voor de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren, tevens kunnen wij u dan advies geven voor de overige werkzaamheden.

 

WERKZAAMHEDEN DIE WIJ U KUNNEN BIEDEN :

metselwerken

timmerwerken

aannemingen van werken

regiewerk (uurloon basis)

nieuwbouw

verbouw

utiliteitswerken (bedrijfsgebouwen, agrarisch)

woningbouw

WE ZIJN ERG GOED IN :

we staan bekend al een betrouwbaar bedrijf

we leveren goede kwaliteit

we zijn ook een zeer flexibel bedrijf

we werken voor veel verschillende opdrachtgevers

we hebben de juiste deskundigheid en vakmanschap in huis

we zijn een klantgerichtheid bedrijfINZET VAN PERSONEEL EN ONDERAANNEMERS :

We streven ernaar om met goed opgeleid personeel en gekwalificeerde onderaannemers (ZZP’ ers) samen te werken.

BOUWBEDRIJF ANTOIN OPHEIJ V.O.F. ALS UW PARTNER :

De reden voor u om in zee te gaan met Bouwbedrijf Antoin Opheij v.o.f. zijn nog even kort samengevat de volgende: Wij kunnen de juiste expertise leveren bij het realiseren van de plannen.


Kwaliteit (datgene leveren wat u wenst, niet meer en niet minder) en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij zijn een klein bedrijf wat daardoor zeer flexibel is en snel kan inspelen op uw wensen.

Een concurrerende prijs (door o.a. een lage overhead (bureaukosten) op ons bedrijf.

BOUWBEDRIJF ANTOIN OPHEIJ V.O.F.

VOOR AL UW  METSEL –  EN TIMMERWERKZAAMHEDEN

Bouwbedrijf Antoin Opheij